Victra Sport 5

Luxury
Sport

Een nieuwe zomerband met een modern en hedendaags design.

  • Nieuwe materialen en verbeteringen in de constructie zorgen voor meer stevigheid en betere prestaties bij hoge snelheden.
  • De nieuwe Aramid nylon laag vermindert het gewicht van de band en verlaagt hiermee de rolweerstand. Daarnaast biedt dit goede rijprestaties bij hoge snelheden.
  • De geoptimaliseerde zijwand constructie biedt extra stevigheid, zonder concessies te doen aan het rijcomfort.
  • De hoogwaardige silica-compound biedt uitstekende grip op nat en droog wegdek. Dit komt ten goede aan het brandstofverbruik.

Maxxis heeft op de Tire Cologne in Keulen, de nieuwe baanbrekende Victra Sport 5 gelanceerd. Deze nieuwe band is de nieuwste in lijn van de laatste generatie producten om de status-quo uit te dagen, door het leveren van alternatieven voor premium merken, tegen veel lagere kosten.

In april 2018 zijn er uitgebreide tests uitgevoerd door de toonaangevende en onafhankelijke testinstantie TÜV SÜD. Deze tests toonden aan dat de Victra Sport 5 meer dan een match was voor een goed alternatief voor premium merken. De prijs van de band is zeer betaalbaar en dit is in lijn met de rest van het steeds groter wordende assortiment aan Maxxis.

Beschikbare maten

Nu verkrijgbaar bij alle Maxxis dealers!

Onafhankelijke TÜV SÜD-test april 2018

Het onderzoek, uitgevoerd door TÜV SÜD, heeft de Maxxis Victra Sport 5 vergeleken met 245/40R18 97Y-varianten van de Hankook Ventus S1 EVO2 en Michelin Pilot Sport 4. Hierbij kwam de Maxxis band in bijna alle tests beter naar voren dan haar rivalen. In de overige test waren de resultaten vergelijkbaar. Het meest opvallende was dat de Victra Sport 5 een kortere remafstand heeft in natte en droge omstandigheden tot maximaal 5,5% en een verbeterde handeling in de natte omstandigheden met 2%. Samen met andere merken behoort de band tot de top in het voorkomen van aquaplaning en kwam in de slechts 0,2% van de beste resultaten terug, onder droge omstandigheden. De belangrijkste conclusie die uit deze resultaten kan worden getrokken is dat, dankzij Maxxis, het niet langer nodig is om een te hoge prijs te betalen om hoogwaardige bandenprestaties te bereiken.

Dealer locator

Banden zoeken

Heeft u een vraag voor ons? Hiernaast kunt u ons een vraag stellen of direct dealer worden!
Algemene vragen
Heeft u een vraag? Klik op dan onderstaande link en neem contact met ons op via het contactformulier!
Contactformulier
Maxxis dealer worden
Wilt u ook een Maxxis dealer worden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Dealer worden

© 2019 Maxxis. Exclusieve distributeur: Reedijk Banden Import B.V. 
Alle rechten voorbehouden. Wij gebruiken cookies