Victra Sport 5

Luxury
Sport

Nieuwe zomerband met een modieus, hedendaagse uitstraling

  • Nieuwe materialen en bouwmethoden bieden verbeterde stevigheid en handlingprestaties onder hoge snelheden
  • Nieuwe aramide/nylon laag verminderd het gewicht van deband en verlaagt de rolweerstand en de handlingprestaties op hoge snelheid.
  • De geoptimaliseerde zijwandconstructie levert extra sterkte zonder concessies te doen aan het rijcomfort.
  • Het hoog gedispergeerde silica-compound biedt uitstekende grip op nat en droog en dit komt te goede aan het brandstofverbruik.

Maxxis heeftop de Tire Cologne in Keulen, Duitsland de nieuwe baanbrekende Victra Sport 5 gelanceerd.  Deze nieuwe band is de nieuwste in lijn van de laatste generatie producten om de status-quo uit te dagen, door het leveren van alternatieven voor premium merken, tegen veel lagere kosten.

In april 2018 zijn er uitgebreide tests uitgevoerd door de toonaangevende en onafhankelijke testinstantie TÜV SÜD. Deze tests toonden aan dat de Victra Sport 5 meer dan een match was voor een goed alternatief voor premiummerken. De prijs van de band is zeer betaalbaar en dit is in lijn met de rest van het steeds groter wordende assortiment aan Maxxis.

Beschikbare maten

Verkrijgbaar bij Maxxis-dealers: eind Q3 2018

Onafhankelijke TÜV SÜD-test april 2018

Het onderzoek, uitgevoerd door TÜV SÜD, vergeleek de Maxxis Victra Sport 5 met 245/40R18 97Y-varianten van de Hankook Ventus S1 EVO2 en Michelin Pilot Sport 4. Hierbij kwam de Maxxis band in bijna alle tests beter naar voren dan haar rivalen. In de overige test waren ze vergelijkbaar. Het meest opvallende was dat de Victra Sport 5 een kortere remafstand heeft in natte en droge omstandigheden tot maximaal 5,5%, een verbeterde handeling in de natte omstandigheden met 2%, samen met andere merken tot de top terug komt in het voorkomen van aquaplaning, en kwam in slechts 0,2% van de beste resulaten onder droge omstandigheden. De belangrijkste conclusie die uit deze reslutaten kan worden getrokken is dat, dankzij Maxxis, het niet langer nodig is om een te hoge prijs te betalen om hoogwaardige bandenprestaties te bereiken.

Dealer locator

Banden zoeken

Kies hoe u contact wilt opnemen.
Begin nu!
Algemene vragen
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!
Ontdek Meer
Sponsoring
Om uw sponsor aanvraag zo goed mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u om het formulier zo compleet mogelijk in te vullen.
Wordt een Maxxis dealer
Wilt u ook een Maxxis dealer worden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen ze snel mogelijk contact met u op!
Ontdek Meer

©2018 Maxxis International. Exclusieve distributeur Benelux:Reedijk Banden Import B.V. Alle rechten voorbehouden.
Wij gebrulken cookies.Lees hier onze voorwaarden.