WAAR WILLEN WE NAAR TOE

GROEI IN R&D

Technologie staat centraal bij de productie van hoogwaardige banden. Om aan de verwachtingen te blijven voldoen investeert Maxxis daarom meer en meer in R&D. Maxxis heeft momenteel vijf research-centra, in Taiwan, China, de Verenigde Staten en Nederland. In deze centra werken honderden chemici en ingenieurs en wordt state-of-the-art-apparatuur gebruikt voor de ontwikkeling van banden en compounds. Onze getalenteerde ingenieurs gebruiken de beste voorzieningen en technologie om de inzet van de Maxxis-teams wereldwijd te ondersteunen.

Bij Maxxis behoren uitgebreide tests van rubber compounds ook tot de R&D. Deze compounds worden continu verfijnd om aan de specifieke eisen van de vervangingsmarkt en de OE-markt te voldoen.
Om de prestaties van de banden verder te verbeteren heeft Maxxis geïnvesteerd in een eigen testcentrum in China. Dit testcircuit, een van de weinige in China in private handen, biedt de mogelijkheid de relaties met belangrijke autofabrikanten te verstevigen. Maar onze testen gaan verder. Door ons gesponsorde coureurs testen onze banden; hun ervaringen vindt u terug in onze eindproducten.

Over Maxxis

Maxxis Internationaal

Lees meer

Hoe het begon

Lees meer

De visie van Maxxis

Lees meer

Dealer locator

Banden zoeken

Heeft u een vraag voor ons? Hiernaast kunt u ons een vraag stellen of direct dealer worden!
Algemene vragen
Heeft u een vraag? Klik op dan onderstaande link en neem contact met ons op via het contactformulier!
Contactformulier
Maxxis dealer worden
Wilt u ook een Maxxis dealer worden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Dealer worden

© 2019 Maxxis. Exclusieve distributeur: Reedijk Banden Import B.V. 
Alle rechten voorbehouden. Wij gebruiken cookies