MAXXIS NEDERLAND

Reedijk Banden Import B.V. (RBI) is meer dan 30 jaar de importeur/distributeur van Maxxis banden in de Benelux. Het betreft alleen banden voor personenwagens, bedrijfswagens, 4x4/SUV, caravan, aanhangwagens en truckbanden. Maxxis banden wordt door RBI in Nederland landelijk afgezet bij een grote groep Maxxis dealers die overtuigd zijn van de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en Maxxis als huismerk uitdragen. Hierdoor is er dus altijd een Maxxis verkooppunt bij u in de buurt!

MAXXIS TECH CENTRE EUROPE TE UDEN IN NEDERLAND

RBI heeft nauwe banden met het Nederlandse Maxxis Tech Centre in Uden. Daar worden de banden, bestemd voor Europa, uitgebreid onderzocht. Tijdens deze onderzoeken wordt er gekeken of deze banden aan alle Europese eisen voldoen. Tevens onderhoudt het Maxxis Tech Centre nauwe banden met zowel de autofabrikanten aan de ene zijde, als Maxxis 'de producent' aan de andere zijde. De medewerkers van het Maxxis Tech Centre houden daarbij alle regelgeving, die vanuit Brussel wordt opgesteld, nauwlettend in de gaten. Zo komen de Maxxis banden op alle fronten tegemoet aan de eisen waaraan moet worden voldaan. Zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van veiligheid.

RBI, DÉ EXCLUSIEVE IMPORTEUR/DISTRIBUTEUR VAN MAXXIS

RBI heeft meer dan 40 jaar ervaring op de internationale bandenmarkt en is een totaalleverancier met een voorraad van circa 1,5 miljoen banden voor onder andere personenwagens, bedrijfswagens, SUV/4×4 wagens, aanhangwagens, caravans en vrachtwagens. Het brede assortiment bestaat uit zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden. RBI heeft een uitgebreide keus in alle bekende A-merken en biedt een aantal exclusieve merken van hoge kwaliteit waaronder Maxxis. Daarnaast levert RBI diverse budgetmerken tegen aantrekkelijke prijzen. RBI heeft vestigingen in Strijen, Houten, Hengelo en Venlo.

Reedijk Banden Import B.V. biedt Maxxis dealers marketing ondersteuning. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van RBI. Indien u meer wilt weten over Maxxis of u heeft interesse om dealer te worden, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met één van onderstaande vestigingen.

STRIJEN

Reedijk Banden Import B.V.
Industriestraat 11-13
3291 CC Strijen

Tel. +31 (0)78 – 674 80 00
E-mail: strijen@rbi.nl

HOUTEN

Reedijk Banden Import B.V.
Weerschip 14
3991 CR HOUTEN

Tel. +31 (0)30 – 6884480
E-mail: houten@rbi.nl

HENGELO

Reedijk Banden Import B.V.
Vosboerweg 1-11
7556 BT Hengelo

Tel. +31 (0)74 – 242 85 85
E-mail: hengelo@rbi.nl

VENLO

Reedijk Banden Import B.V.
Horsterweg 209
5928 ND Venlo

Tel. +31 (0)77 – 387 54 00
E-mail: venlo@rbi.nl

Over Maxxis

Maxxis Internationaal

Lees meer

Maxxis in het kort

Lees meer

Het merk Maxxis

Lees meer

Dealer locator

Banden zoeken

© 2019 Maxxis. Exclusieve distributeur: Reedijk Banden Import B.V. 
Alle rechten voorbehouden. Wij gebruiken cookies