HET MERK MAXXIS

ONS MERK

Het merk Maxxis is zowel een belangrijke troef voor het bedrijf als een bron van trots voor onze 30.000 medewerkers. Omdat klanten onze beste ambassadeurs zijn, doen wij er alles aan ze de topklasse producten en services te bieden waar ze naar op zoek zijn.

 

POSITIONERING VAN HET MERK MAXXIS

De positionering van ons merk weerspiegelt het karakter van ons bedrijf en biedt ons de mogelijkheid Maxxis te onderscheiden van de concurrentie.

Positionering van ons merk: Een Maxxis-band is een bewuste keuze. Met onze focus op geavanceerde technologieën ontwikkelen wij premium-banden waarmee onze klanten bij alle toepassingen zijn verzekerd van topprestaties.

Als merk wordt Maxxis geassocieerd met winnaars, zoals olympische atleten en wereldrecordhouders. We leveren hoogwaardige banden waarmee races worden gewonnen. Door de grenzen van de technologie te verleggen, bieden we coureurs de grip die ze nodig hebben. En de band waarop een getalenteerde atleet de finishlijn passeert, is ook beschikbaar voor de klant. Een klant die zal ervaren dat onze producten zijn werk en vrije tijd aangenamer maken.

 

AANPASSEN VAN HET GAMMA AAN DE MAXXIS-KLANT

Met onze banden voor personenauto's, bussen, trucks, fietsen, motorfietsen, ATV's, racekarts, aanhangwagens, industriële voertuigen en maai- en groenonderhoudmachines dekt het merk Maxxis een breed scala aan toepassingen. Dankzij ons gevarieerde aanbod kunnen we ons richten op jongeren die vervolgens levenslang Maxxis-klant kunnen blijven. Als de fiets, ATV of bromfiets van een tiener is voorzien van Maxxis-banden, zal hij later ook geneigd zijn Maxxis-banden te laten monteren op andere voertuigen.

 

RECLAME EN MERCHANDISING VAN HET MERK MAXXIS

Maxxis is een wereldwijde speler die overal een offensieve reclamestrategie voert. De internationale bekendheid van het merk is mede te danken aan reclame op billboards en opvallende bijlagen in bekende tijdschriften.

En technologische veranderingen bieden nieuwe kansen om Maxxis extra bekendheid te geven. We blijven bij de tijd en gebruiken de meest geavanceerde marketingstrategieën om nieuwe Maxxis-klanten te winnen.

 

MERKWAARDE VERGROTEN DOOR EFFICIENCY EN NAADLOZE SAMENWERKING

Maxxis is volledig gericht op banden en levert zijn producten in meer dan 170 landen. Onze effectieve bedrijfsvoering is mede te danken aan de sfeer van samenwerking op elk bedrijfsniveau.

Deze efficiency en samenwerking vergroten de waarde van het merk. Ze vormen namelijk een afspiegeling van de alomvattende focus op kwaliteit die onze stakeholders van ons verwachten.

Interbrand heeft de merkwaarde van Maxxis gewaardeerd op 331 miljoen US$.

Over Maxxis

Hoe het begon

Lees meer

De visie van Maxxis

Lees meer

Maxxis in het kort

Lees meer

Dealer locator

Banden zoeken

Heeft u een vraag voor ons? Hiernaast kunt u ons een vraag stellen of direct dealer worden!
Algemene vragen
Heeft u een vraag? Klik op dan onderstaande link en neem contact met ons op via het contactformulier!
Contactformulier
Maxxis dealer worden
Wilt u ook een Maxxis dealer worden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Dealer worden

© 2019 Maxxis. Exclusieve distributeur: Reedijk Banden Import B.V. 
Alle rechten voorbehouden. Wij gebruiken cookies