Maxxis International streeft ernaar wereldwijd banden van topkwaliteit te leveren. Onze producten zijn ongeëvenaard in kwaliteit en prestaties. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van banden hebben wij, dankzij de vindingrijkheid van onze technici, nieuwe technologieën ontwikkeld om ons brede bandengamma verder uit te bouwen. Onze producten worden grondig getest in onze eigen centra, maar ook in 's werelds meest toonaangevende banden testcentrums. Bovendien testen onze ingenieurs de banden samen met coureurs van wereldklasse. We beschikken over de meest geavanceerde productievoorzieningen en technische installaties die in de bandenindustrie worden gebruikt. Pas na een uitgebreid professioneel testprogramma wordt een band in productie genomen.

Maxxis Internationaal

Al meer dan 45 jaar levert Maxxis International kwalitatief hoogwaardige banden voor personenauto's en lichte bedrijfswagens, caravans, fietsen, motorfietsen, ATV's, aanhangwagens, karts, industriële voertuigen en maai- en groenonderhoudmachines.

Maxxis is een van de grootste en meest gerespecteerde bandenfabrikanten ter wereld. Onze producten zijn in ongeveer 180 landen leverbaar. 

Lees verder

Maxxis Nederland

Reedijk Banden Import B.V. (RBI) is meer dan 25 jaar de importeur/distributeur van Maxxis banden in de Benelux. Het betreft alleen banden voor personenwagens, bedrijfswagens, 4x4/SUV, caravan, aanhangwagens en truckbanden. Maxxis banden wordt door RBI in Nederland landelijk afgezet bij een grote groep Maxxis dealers die overtuigd zijn van de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en Maxxis als huismerk uitdragen.

Lees verder

Hoe het begon

Zoals de meeste grote bedrijven is Maxxis klein begonnen. Maxxis International is in 1967 in Taiwan begonnen als fabrikant van fietsbanden. Maxxis groeide gestaag uit tot wat het nu is: de grootste fabrikant van fietsbanden ter wereld.

In de volgende decennia boorde Maxxis nieuwe markten aan door banden voor motorfietsen, personenauto's, 4WD's, lichte bedrijfswagens, trucks, bussen, ATV's, maai- en groenonderhoudsmachines, racekarts, industriële voertuigen en aanhangwagens aan te bieden.

Lees verder

De Visie Van Maxxis

ONZE VISIE

Een zeer gerespecteerde bandenfabrikant van wereldklasse worden, met een sterke wereldwijde identiteit en een trouwe klantenkring.

ONZE MISSIE

Onze klanten levenslang aan ons binden door de beste producten en optimale service te bieden.

Lees verder

Maxxis in het kort

  • In 1967 opgericht in Taiwan, 30.000 medewerkers wereldwijd;
  • Vestigingen in Taiwan, China, Thailand, Vietnam, Japan en Dubai;
  • Maar ook vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland;
  • Productdistributie in ongeveer 170 landen;
Lees verder

Het merk Maxxis

Het merk Maxxis is zowel een belangrijke troef voor het bedrijf als een bron van trots voor onze 30.000 medewerkers. Omdat klanten onze beste ambassadeurs zijn, doen wij er alles aan ze de topklasse producten en services te bieden waar ze naar op zoek zijn.

 

Lees verder

Waar willen we naar toe

Technologie staat centraal bij de productie van hoogwaardige banden. Om aan de verwachtingen te blijven voldoen investeert Maxxis daarom meer en meer in R&D. Maxxis heeft momenteel vijf research-centra, in Taiwan, China, de Verenigde Staten en Nederland. In deze centra werken honderden chemici en ingenieurs en wordt state-of-the-art-apparatuur gebruikt voor de ontwikkeling van banden en compounds.

Lees verder

Milieubeleid

Onze planeet is ons thuis en de enige plaats in het universum waar aan de voorwaarden voor ons bestaan is voldaan. We zijn daarom verplicht de aarde zo goed mogelijk te beheren voor toekomstige generaties.

Maxxis zet zich in voor het behoud van het milieu. Dankzij nieuwe technologieën hebben we de "Maxxis Green"-banden ontwikkeld. Deze nieuwe bandentechnologieën, die in de R&D-centra van ons bedrijf zijn ontwikkeld, hebben zowel betrekking op het ontwerp van het loopvlak als de gebruikte materialen.

Lees verder

Eerste Montage OEM

De OE-markt behoort tot de kern van de bedrijfsstrategie van Maxxis. In eerste instantie was Maxxis OE-leverancier voor bedrijven in het Verre Oosten, waar onze eerste productiecentra waren gevestigd. Tegenwoordig zijn we OE-leverancier voor vele merken.

 

Lees verder
Dealer locator

Banden zoeken

© 2019 Maxxis. Exclusieve distributeur: Reedijk Banden Import B.V. 
Alle rechten voorbehouden. Wij gebruiken cookies