Welkom bij Maxxis!

U bent hier terecht gekomen via de website van De Bandenwisselweken. Wilt u meer weten over Maxxis? Dan zit u hier goed!

undefined

Wat is Maxxis eigenlijk?

Maxxis is een van de grootste en meest gerespecteerde bandenfabrikanten ter wereld. Onze producten zijn in ongeveer 180 landen leverbaar. Maxxis is actief in Azië, Europa en Noord-Amerika en heeft wereldwijd meer dan 30.000 medewerkers. Maxxis streeft ernaar wereldwijd banden van topkwaliteit te leveren. Onze producten zijn ongeëvenaard in kwaliteit en prestaties. Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van banden hebben wij, dankzij de vindingrijkheid van onze technici, nieuwetechnologieën ontwikkeld om ons brede bandengamma verder uit te bouwen.

Waar ken ik Maxxis van?

Natuurlijk van de autobanden. Maar wij zijn ook bekend van Le Dakar. Al een aantal jaren zijn wij sponsor van onder andere Tim & Tom Coronel. Wilt u weten hoe het de tweeling dit jaar af ging? U leest het hier.

undefined

Hoe ziet het assortiment Maxxis banden eruit?

Maxxis heeft een uitgebreid assortiment aan banden. Voor u zijn de personenwagenbanden waarschijnlijk het meest interessant. Wij bieden zowel zomer-, winter als all seasonbanden aan. Daarnaast kunt u ook voor bestelwagenbanden, caravanbanden en 4x4 banden bij ons terecht. Onze banden zijn door heel Nederland verkrijgbaar. Hiervoor hebben wij onze Maxxis dealers. Wilt u weten waar u Maxxis banden kunt kopen bij u in de buurt? Bekijk onze dealer locator.